Boek schrijven

Het schrijven van een boek is een behoorlijke onderneming. Maak van wat jij in je hoofd hebt maar eens een pakkend en leuk verhaal, met originele verhaallijnen en onverwachte gebeurtenissen. Ga er maar aan staan. Wil jij een boek schrijven? Dan kan ik je daar vanuit mijn eigen ervaring prima bij ondersteunen.

Ik kan je op alle vlakken ondersteunen als je een boek wilt schrijven

Ik kan jou als je een boek wilt schrijven op verschillende vlakken ondersteuning bieden en helpen. Ik kan je helpen met het plot, ondersteunen bij het ontwikkelen van de verhaallijn en ook hulp bieden bij het opbouwen van jouw verhaal. Hoe kun je de spanning opvoeren en hoe diep werk jij je personages uit? Ook met deze vragen kunnen we prima aan de slag. Een boek schrijven betekent dat je rekening moet houden met al dit soort zaken.

Een boek schrijven is ook structuur aanbrengen

Aan alleen een verhaal in je hoofd heb je niet genoeg. Een boek schrijven is ook structuur aanbrengen. Ik kan je schrijftips geven en oefeningen aanbieden om bepaalde onderdelen van het schrijfwerk verder te perfectioneren. Natuurlijk is jouw idee en jouw verhaal leidend. Vanuit mijn eigen ervaring probeer ik je te helpen om het proces dat een boek schrijven heet veel soepeler te laten verlopen. En daarmee wordt het proces ook meteen plezieriger.

Weet jij wel dat er een boek in je zit, maar ben je nog zoekende naar hoe je een verhaal schrijft? Of kost het je moeite om te beginnen met schrijven? Neem dan eens een kijkje bij mijn schrijfproducten. Uit ervaring weet ik hoe lastig het soms kan zijn om die inspiratie te vinden. Ook daar kan ik je bij helpen.

Ik kan putten uit mijn eigen ervaring als schrijfster van boeken

Bij de hulp die ik je kan bieden, put ik vooral uit eigen ervaring. Daarmee bedoel ik niet alleen mijn ervaring met het schrijven zelf, maar ook met alle andere aspecten die bij het schrijfproces komen kijken. Waarom werkt het ene wel en het andere niet? Hoe kun je bepaalde dingen aanpakken? Ik heb een honger naar kennis die ik voed met artikelen, boeken en gesprekken met andere auteurs en redacteurs.

Ik schrijf elke dag en altijd met ontzettend veel plezier. Omdat ik zelf veel schrijf weet ik waar je als schrijver tegenaan loopt en waar de knelpunten liggen. Zit je even vast in je verhaallijn? Er zijn vaak meer oplossingen mogelijk, die je als schrijver niet altijd meteen ziet. Ook daarbij kan ik je ondersteuning bieden als een boek schrijven bovenaan je prioriteitenlijst staat. 

Een boek schrijven is ontzettend leuk

Het is ontzettend leuk om een boek te schrijven. Er zijn veel categorieën mogelijk, zoals fantasy, avontuur, drama, en nog veel meer. Tijdens het schrijven kun je echter tegen zaken aanlopen die je niet zag aankomen en die je terugwerpen in het proces. Weet dat je altijd een beroep kunt doen op mijn ervaring en expertise. Ik help je heel erg graag verder bij het schrijven van jouw boek. Want het zou zonde zijn als jouw ideeën alleen in jouw hoofd blijven en de rest van de wereld jouw verhaal niet kan lezen.