Schrijfproducten

De VerhalenNinja zorgt voor fijne schrijfproducten die auteurs inspireren, motiveren en verrassen. Met een mooie lay-out, waarbij gedacht is aan werkgemak en ruimte, stevige oefeningen waar je schrijfhersenen mee aan de slag worden gezet en tips die kort, maar krachtig zijn.


Controleren in Word – gratis handleiding

Een superkorte handleiding over het controleren in Word met de functies Controleren en Wijzigingen bijhouden. Let op: dit is echt kort, vooral bedoeld voor schrijvers die deze functies nog helemaal niet of nauwelijks kennen. Wil je er alles over weten, experimenteer dan zelf of gebruik Google. Voor de absolute basis en om erachter te komen waar je alles vindt, kun je deze handleiding echter prima gebruiken.

Download de handleiding hier gratis


InspiratieWerkboek

Voorkant van het werkboek
Het wordt geleverd mét potlood

De achterkant
Het werkboek is ook leuk om cadeau te geven!
Er zijn 15 inspiratietips met bijbehorende oefeningen.
Na elke inspiratietip volgen 3 gelinieerde pagina’s om je oefening uit te werken.

Het inspiratiewerkboek voor beginnende en gevorderde auteurs is een aanwinst voor je schrijfverzameling. Met dit werkboek kun je door middel van pittige oefeningen jouw schrijfvaardigheden verbeteren.

Bij elke inspiratietip vind je 2 mogelijkheden: een oefening voor beginnende en een oefening voor gevorderde auteurs.

In dit werkboek vind je geen lange theoretische uitleg, maar is het de bedoeling dat je leert door te doen.

BONUS: koop je dit werkboek, dan kun je 2 oefeningen gratis insturen naar De VerhalenNinja voor feedback. Eigenlijk koop je dus een minicursus!

PRIJS: €14,97 (inclusief verzendkosten)

Verkrijgbaar: Via Bol.com of via onderstaand bestelformulier.


Ga direct naar Bol.com


Bestelformulier
Let op: als je het werkboek via onderstaand formulier bestelt, wordt het werkboek verzonden en volgt er een e-mail met de factuur. Je wordt NIET automatisch op de nieuwsbrief ingeschreven en je adres- en e-mailgegevens worden ALLEEN voor de verzending van dit werkboek gebruikt. Via dit bestelformulier is betaling alleen mogelijk op factuurbasis.