Oragayn deel 26 en 27 – en voortgang van het e-book

Meestal staat het nieuwe deel van Oragayn al op maandagochtend online, maar vandaag moest ik eerst even wat anders doen. Ik ben natuurlijk ook bezig met het voorbereiden van de publicatie van het e-book!

Vandaag heb ik een samenvatting van het verhaal verstuurd, zodat de cover art ontworpen kan worden. Omdat ik nog geen definitieve “dit gaat we doen!” heb, hou ik de naam van de ontwerper nog even voor mezelf. Er wordt echter dus volop gewerkt!

Mocht jij je nu op kerstavond zitten te vervelen, lees dan eens lekker verder in Oragayn.

Hoofdstukken 1 t/m 7 zijn nu in hun geheel te downloaden als pdf. Let wel: het e-book dat in 2019 uitkomt, zal níét gratis zijn, maar deze pdf’s zijn dat natuurlijk wel. Dus wil je nog gratis lezen, doe dat dan!

Had ik al gezegd dat Oragayn in 2019 uit gaat komen bij Perubo Publishing? Dat is echt zo! Check ook de website van Perubo Publishing – en mocht je Engels lezen, neus dan vooral eens rond bij de Dragon Queen-serie. Dat leest zó lekker weg …

En omdat het 24 december is, een klein cadeautje vandaag: niet 1, maar 2 delen leesvoer!

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

vaulted-cellar-250335_1280