De VerhalenNinja

Auteur . Schrijfcoach/redacteur . Vertaler

pasfoto Ninja

Auteur

Ik ben een echte SchrijfNinja. Mijn jarenlange ervaring als auteur neem ik mee bij ieder nieuw verhaal dat uitkomt. Schrijven is iets wat ik dagelijks doe, met heel veel plezier.

Mijn high-fantasy is altijd net even anders dan andere verhalen. Met veel verbeelding en subtiel schrijfwerk neem ik je mee naar een wereld die vertrouwd aanvoelt en tóch vol verrassingen zit.


TekstNinja: schrijfcoach/redacteur

Zit je vast tijdens het schrijven van een tekst? Of heb je een tekst geschreven maar wringt er nog iets? Misschien kan ik iets voor je betekenen. Voor meer informatie over de TekstNinja kijk je het beste hier: TekstNinja


Redacteur bij Fantasize

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam als redactielid van Fantasize. Ik redigeer ingezonden stukken en schrijf zelf artikelen en verhalen voor Fantasize.

Ben je nieuwsgierig wat dat kan zijn, kijk dan hier: https://www.fantasize.nl/tag/ninja-paap-luijten/


Vertaler

Heb jij een Engelstalige tekst die je graag naar het Nederlands vertaald wil zien? Voor de mogelijkheden van de VertaalNinja kijk je het beste hier: VertaalNinja


Uitgeven

Mijn passie voor taal en verhaal uit zich in het werk dat ik doe. Ik ben altijd met teksten bezig.

Sinds mijn debuutroman, Oragayn, in juli 2019 is uitgekomen, is er veel gebeurd. Mijn uitgever kan door omstandigheden mijn tweede roman helaas niet uitgeven, maar daar laat ik me niet door ontmoedigen. Daarom ben ik in december 2019 begonnen met het uitgeven van verhalen onder de noemer Uitgeverij De VerhalenNinja.

Voor alle publicaties kun je het beste hier kijken: Publicaties


Wil jij de VerhalenNinja online terugvinden? Kijk dan hier:

Op Hebban: https://www.hebban.nl/!/NinjaPaap

Instagram: https://www.instagram.com/ninjapaap/

Facebook: https://www.facebook.com/DeVerhalenNinja/

Direct contact opnemen: Contact