Over de VerhalenNinja

De drie elementen van de VerhalenNinja

SchrijfNinja

Ninja Paap-Luijten (1986) is een echte Schrijfninja. De jarenlange ervaring die ze als auteur heeft, neemt ze mee bij ieder nieuw verhaal dat uitkomt. Schrijven doet ze dagelijks, met heel veel plezier.

pasfoto Ninja

Hoewel het soms lijkt alsof haar verhalen eenvoudig in een hokje te plaatsen zijn, is dat niet altijd zonneklaar – Ninja’s high-fantasy is altijd net even anders dan de andere verhalen. Met veel verbeelding en subtiel schrijfwerk neemt ze je mee naar een wereld die enorm vertrouwd aanvoelt.
Haar korte verhalen zijn vaak vingeroefeningen waarbij ze experimenteert met wat allemaal mogelijk is bij het schrijven.

Heb je ook Facebook, en wil je graag de laatste teasers en schrijfnieuwtjes lezen? Kijk dan op https://www.facebook.com/DeSchrijfNinja

TekstNinja

Soms zit iemand compleet vast met een verhaal. Een tekst die niet loopt, een verhaallijn die wringt, een rode draad die in de knoop ligt – het kan allemaal. Als je zelf door de letters het verhaal niet meer ziet, kan het handig zijn om eens een Ninja naar de tekst te laten kijken.

Ninja wordt regelmatig gevraagd om teksten van anderen te proeflezen. Met een TekstNinja erbij kun je vaak nét iets sneller ontdekken waar je verhaal de mist ingaat!

(De TekstNinja werkt alleen op verzoek. Interesse – neem dan contact op via het contactformulier o.v.v. “TekstNinja”.)

VertaalNinja

Behalve teksten schrijven en proeflezen is Ninja ook werkzaam als vertaler Engels-Nederlands. Natuurlijk heeft ze daarbij een voorkeur voor verhalende teksten.

Soms wordt er gevraagd of ze ook “de andere kant uit” kan vertalen, maar de VertaalNinja werkt alleen vanuit het Engels naar het Nederlands, niet andersom.

(De VertaalNinja werkt alleen op verzoek. Tarief in overleg. Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier o.v.v. “VertaalNinja”.)

De VerhalenNinja & Uitgeverij Verhalen Ninja

Ninja’s passie voor taal en verhaal uit zich in het werk dat ze doet. Ze is altijd wel met teksten bezig. Of dat die van haarzelf zijn of van anderen, voor haar staat kwaliteit voorop.

Sinds haar debuutroman, Oragayn, in juli 2019 is uitgekomen, is er veel gebeurd. Ninja’s uitgever kan door omstandigheden haar tweede roman helaas niet uitgeven, maar daar laat ze zich niet door ontmoedigen. Daarom is Ninja in december 2019 begonnen met het uitgeven van haar verhalen onder de noemer Uitgeverij Verhalen Ninja. (Met spatie, ook al is dat eigenlijk foutief … soms mogen we zondigen tegen de grammaticaregels. Soms. Niet altijd!)

Voor alle publicaties van Ninja kun je het beste hier kijken: Publicaties

Wil jij de VerhalenNinja online terugvinden? Hieronder vind je waar je haar kunt vinden:

Op Hebban: https://www.hebban.nl/!/NinjaPaap

Instagram: https://www.instagram.com/ninjapaap/

Facebook: https://www.facebook.com/DeSchrijfNinja

Direct contact opnemen: Contact