Oragayn deel 35

Oei wat een kou! Heerlijk weer om binnen te zitten en een verhaal te lezen. Toepasselijk genoeg komt de kou met dit deel ook weer naar je toe, want de Gardeleden ploeteren door kou – en gaat het sneeuwen? Lees lekker verder in het 35e deel (waarmee hoofdstuk 12 compleet is).

Liever een kort verhaal? Kijk dan hier: Korte verhalen

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s