Contract getekend & nieuw verhaal online

Twee totaal verschillende dingen! Afgelopen zaterdag heb ik het contract ondertekend met uitgeverij PeruBo Publishing. De publicatie van Oragayn komt steeds dichterbij. De cover is BIJNA af, en als dat eenmaal helemaal klaar is, kunnen we ook zo eens aan een publicatiedatum gaan denken 😉

Contracten! Je moet ze altijd even doorkijken voordat je tekent. Let maar op als je Oragayn gaat lezen … dan snap je wat ik bedoel 😉

Ondertussen leek het me een goed idee om weer eens een kort verhaal online te zetten. Dit keer een verhaal dat bestaat uit 1 scène, maar die ene scène is echt genoeg om te vertellen wat er verteld moet worden … Hieronder vind je Last, een kort verhaal.

Wil je meer korte verhalen lezen? Kijk dan even bij “Korte verhalen”. Kun je niet wachten tot Oragayn uitkomt? Ik ook niet, maar het is toch echt nog niet zover 😉 Bij “Korte verhalen” vind je wel het verhaal De laatste dag, waarin Aaron de hoofdrol speelt; een man die ook in Oragayn rondloopt.