13 juni Café Mooie Woorden

Vier keer per jaar organiseert vereniging “Schrijvers tussen de kassen” (een vereniging voor schrijvers en dichters in het Westland) het Café Mooie Woorden. Dat is een soort open avond, waarop auteurs van poëzie en proza hun werk kunnen voordragen. Je mag er altijd gewoon binnenlopen, de entree is gratis, en het vindt plaats in De 3 Winckels in Naaldwijk.

Bij de komende editie, op 13 juni 2019, ga ik ook het podium op! Ik heb er zin in en ben alvast aan het kijken welk stuk ik kan voordragen. Het thema is “confrontatie” – nou, ik heb wel iets wat daarbij past … 😉

De auteurs die op 13 juni meedoen: Niels SnoekGreta Lugtmeier, Anneke de Klerk en de deelnemende lokale schrijvers zijn Giel van der HoevenNinja Paap-Luijten en Nelleke Vollebregt.

Meer informatie vind je hier: http://www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl/evenementen/cafe-mooie-woorden-15de-editie/