Lezersreactie om blij van te worden!

Gisteren kreeg ik een erg fijne e-mail in mijn mailbox. Ik vind het al heel spannend dat allemaal mensen nu Oragayn aan het lezen zijn, en ik heb al veel positieve reacties gehad. Maar deze mocht ik ook even delen en dat doe ik natuurlijk dolgraag! Logisch toch, als dit in je inbox belandt, dat je dan heel vrolijk wordt:

Ik lees graag en veel, meestal zijn het psychologische karakterromans, maar ook (auto-)biografische romans hebben mijn interesse. Met Oragayn kom je in een compleet andere wereld terecht van o.a. gardeleden, vampiers, elfen en magiërs, maar ik heb het met veel plezier gelezen. Het verhaal boeit vanaf het begin en nodigt uit om door te lezen (heb het dan ook helemaal  in een weekend uitgelezen). En…. als er een volgend boek verschijnt, ga ik dat zeker ook lezen!

Een lezer van Oragayn

Mijn dag – wat zeg ik, mijn week kan niet meer stuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s