Oragayn in de (school)bieb

Als je lid bent van de bieb, kun je Oragayn lenen. In veel bibliotheken is deze vreemde vogel te vinden. Staat hij niet in jouw lokale bieb, dan kun je ‘m wel reserveren of aanvragen en over laten komen uit een andere bieb.

Maar wat ook heel gaaf is: Oragayn is zelfs ook in een schoolbieb te vinden! Ben jij of ken jij iemand die eens een keer iets anders wil lezen voor Nederlands, stel dan gerust Oragayn voor. Ja, het is fantasy, maar het is ook een oorspronkelijk Nederlandstalige roman – bomvol met alles wat je in een goede roman zoekt.

Dus zoek die vreemde vogel op 😉 Vogelspotten kan ook binnen! En je kunt ‘m ook als e-book lezen, natuurlijk.

Oragayn in de schoolbieb van CSG Dingstede in Meppel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s