Akiran: in het kort

Ben jij kwijt hoe het ook alweer precies zat met de verhalen van Akiran? Geen nood! We zetten ze even op een rijtje voor je.

De serie De elementen van Akiran begon met Dwaalvuur, een korte novelle over Akiran. Het verhaal was weliswaar afgerond, maar … er was de belofte van een vervolg. Dat kwam met Aardeslang. Sindsdien heeft Akiran met deze verhalen en Nachtwater al best wat fans mogen veroveren.

Op 19 augustus zal deel 4, Doodswind, uitkomen. Dat verhaal belooft je mee te sleuren door stormachtige wateren. Tot slot zal eind van dit jaar het laatste deel uitkomen. Maar zover zijn we nog niet.

Elk deel in deze serie heeft zijn eigen verhaal. Het zijn dus echt losse novelles, maar natuurlijk is er ook een doorlopende verhaallijn. Geen zorgen echter: als je Dwaalvuur wilt proberen, kun je die prima los lezen.

Meer informatie per deel vind je natuurlijk op deze website bij publicaties.