Auteur zoekt lezers!

Welkom op de website waar ik mijn verhalen deel! Ik had natuurlijk een blog, maar op deze website wil ik verhalen delen – wat is een auteur immers zonder lezers?

Ik houd de introductie dan ook kort: hier kun je high-fantasy verhalen van mij vinden. Om te beginnen met een compleet boek! (Ja, maar dan wel in delen 😉 ) Ik begin pas met uploaden als een verhaal af is, dus je begint nooit aan een verhaal dat niet eindigt. Lees, deel de link, zegt het voort. Wat hier wordt gepubliceerd, is nergens anders te krijgen.

Geniet van fantasy die je een heerlijke wereld in trekt met personages die ontzettend menselijk overkomen (zelfs als ze dat niet zijn 😉 ), een beschaving die ouder is dan de onze en bijzondere verhalen.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.