Oragayn deel 1

Het eerste deel van Oragayn staat online! Kijk bij “verhalen”, open de pdf, en lees! Veel leesplezier!

Reageer gerust – ik hoor graag of ik beter een groter deel kan publiceren, of een kleiner stuk, en ook inhoudelijke opmerkingen bekijk ik aandachtig. (Of ik er ook iets mee doe, is natuurlijk een ander verhaal 😉 ).

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s