Oragayn deel 2

Jaaaah, daar is-ie dan! Het tweede deel van Oragayn. Voor wie net binnenvalt, het eerste deel is afgelopen maandag gepubliceerd – lees ook gerust deze blogpost daarover (geen zorgen, ik houd het altijd kort!).

Aanvankelijk dacht ik iedere week een deeltje te publiceren, maar na de boel nog eens goed bekeken te hebben, lijkt twee keer per week me handiger. Anders worden het óf hele lange stukken, óf het gaat heel lang duren – en dit wil je natuurlijk vlot lezen! Dus niet 1, maar 2 keer per week updates! Nieuw leesvoer! Iedere maandag en donderdag.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Mini-spoilers – niets schokkends, maar lees gerust eerst deel 1 😉
Hieronder de korte samenvatting van deel 1:
Aan het begin van het verhaal wandelden een oudere man en vrouw het Koninklijk Paleis in. Ze waren op zoek naar een Gardelid, iemand die ze al zestien jaar niet hadden gezien. Wie zijn zij, en waarom zijn ze bang om degene te ontmoeten die ze zo graag willen spreken?

Terwijl zij het paleis in kwamen, liep Rymus de wacht op de muren van datzelfde paleis. Hij genoot van het landschap, van de rust die het wachtlopen met zich meebracht, en vond eigenlijk dat zijn leven behoorlijk goed in elkaar stak. Zijn rust werd verstoord toen een ander Gardelid hem opdroeg zich bij kolonel Van Assizië te gaan melden… Waarom werd hij van zijn wacht gehaald?

Deel 2 bevat zo’n tien (handzame, op mobiel ook goed te lezen) pagina’s gratis leesvoer. Reageren? Dat kan, dat mag, graag zelfs! Deel door, reageer! Ik hoor graag wat je ervan vindt!