En … er is een voorkant!

Update: voor de “echte” publicatie van Oragayn is een professionele cover artist ingeschakeld. De afbeelding hieronder is dus NIET de officiële cover: dit is gewoon gefreubel van mij.  

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Wat doe je op de vrijdagochtend als je veel te veel te doen hebt? Juist, dan ga je dingen doen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt … maar die wel leuk zijn 😉 Zoals het in elkaar knutselen van een voorkant! Nooit gedacht dat me dat met Paint zou lukken, maar dus toch! Oragayn heeft een cover gekregen. Wat vinden jullie ervan?

KaftOragayn6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s