Oragayn deel 3

Dit is een lekkere dikke! Achttien pagina’s leesplezier 😀

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Korte terugblik (mini-spoilers, lees eerst delen 1&2!) voor de liefhebber:
Zestien jaar nadat Rymus Ikairon van huis wegliep, staan zijn ouders ineens op het paleis. Ze komen aangifte doen tegen priester Rhawan, de broer van Rymus’ vader. Rymus merkt op dat het zestien jaar heeft geduurd, maar dat zijn ouders hem nu plotseling geloven. Wie is die Rhawan, en wat heeft hij precies gedaan? En wat is er gebeurd tussen Rymus en zijn ouders?