Oragayn deel 7

Vers leesvoer! In hoofdstuk 2 maakte je kennis met Héléna, een bijzondere vrouw die absoluut niet zomaar over zich heen laat lopen. In dit laatste deel van hoofdstuk 2 kom je erachter hoe de situatie afloopt waarin ze verzeild was geraakt.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Weet je niet zeker of het wel iets voor je is? Lees dan dit: Blogpost over het verhaal (spoilervrij)

thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s