Oragayn deel 6

Muziek! Gisteren luisterde ik naar een album van Muse, en daar staat een liedje op dat prima bij Oragayn past (of eigenlijk meerdere, maar deze past qua sfeer het beste): Survival. Wil je het zelf horen, kijk dan even hier: YouTube Survival (Muse)

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Korte terugblik op de vorige delen:

In het eerste hoofdstuk maakte je kennis met Rymus, zijn ouders, en William. Hoe zal het met de ouders van Rymus verder gaan? En wat doet deze zaak met Rymus? Dat deel van het verhaal krijgt later natuurlijk een vervolg.

In het tweede hoofdstuk dook Héléna op, die voor haar ontspanning een badhuis opzocht. Helaas is haar ontspanning van korte duur. Ineens hoort ze iemand gillen – en dat is natuurlijk een geluid dat niet thuishoort in een badhuis … Lees snel wat er aan de hand is en hoe dat verder gaat in het zesde deel van Oragayn!