Oragayn deel 4 en 5

Het is donderdag! Dat betekent vers Oragayn-leesvoer 😀

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Deel 4 is de afsluiting van hoofdstuk 1! En omdat het óf herfstvakantie is, óf herfstvakantie wordt, ben ik natuurlijk ook de beroerdste niet en gooi ik er vandaag meteen deel 5 achteraan. Bij elkaar zijn dat 20 pagina’s leesvoer. Lekker toch 😉

Hieronder kleine spoilers, dus lees vooral eerst de eerdere delen.

Korte terugblik:
De ouders van Rymus komen aangifte doen tegen Rhawan, de oom van Rymus. Ze beschuldigen hem ervan dat hij verantwoordelijk is voor de dood van kinderen en ernstige misstanden in de ovves (opvanghuizen voor vrouwen) die hij beheert.

Hoewel Rymus Gardelid is, kan hij deze zaak niet alleen aanpakken. Hij haalt William erbij, zijn meerdere, die de aangifte van het echtpaar Ikairon opneemt – en dan nog een aantal vragen heeft. Wat gaat William vragen?

Lees snel verder in het eerste hoofdstuk! En maak daarna kennis met een bijzondere vrouw in het eerste stukje van het tweede hoofdstuk.