Oragayn deel 10

Een bekende uitspraak in de wereld van Oragayn is “magie heeft haar eigen wetten”. Wat zal daarmee worden bedoeld? Waarom heeft een samenleving die qua normen, ethiek en intelligentie zo ver gevorderd is, nauwelijks apparaten; waarom is er amper technologie te vinden? Antwoorden op deze vragen komen in dit deel naar voren – en een glimpje van het verleden van William …

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

lantaarn

Nieuw? Wil je weten of Oragayn iets voor je is, of wat voor verhaal het is? Kijk dan hier: Wat is Oragayn? Een beetje achtergrond.