Oragayn deel 11

Ook deze donderdag staat er vanzelfsprekend heerlijk vers leesvoer op het menu.

In dit deel komt Vesaljev erachter dat het een bijzonder goed idee is om door te lezen wat je wilt ondertekenen. En wat gaat er allemaal om in het hoofd van koningin Enna Aquani – neemt ze de juiste beslissingen? Dit is alweer het laatste deel van hoofdstuk 3!

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Heel veel leesplezier!

handtekeningVes2

Geen idee wat Oragayn voor verhaal is? Dan kun je ook hier kijken: Wat is Oragayn? Een beetje achtergrond.