Oragayn deel 16

Het geduld van William kent grenzen, maar in dit 16e deel van Oragayn weet hij heel goed wat hij doet. Is hij daadwerkelijk zo hard, of is zijn strenge houding een manier om te helpen? In dit verrassende deel ben je blij dat je een verhaal niet kunt ruiken, kom je erachter waarom Enna juist William en Vesaljev op deze opdracht stuurde en, jawel – we hebben een badscène!

Wat dat allemaal met drank te maken heeft? Daar kom je heel snel achter …

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

cognac-498513_1920

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s