Oragayn deel 17 & 18

Je zou het bijna vergeten, maar het is weer maandag en dat betekent: vers leesvoer! Twee delen dit keer – de afsluiting van het vijfde hoofdstuk en het eerste deel van het zesde hoofdstuk!

Iemand opfrissen die daar totaal geen zin in heeft, is niet altijd even gemakkelijk. Gardeleden gaan echter niet zomaar een uitdaging uit de weg, zelfs niet als die uitdaging bestaat uit het schoonboenen van een oude man. En mocht je je nou afvragen waarom Aaron zichzelf niet helpt – hij is immers magiërs, en magiërs kunnen toch ‘toveren’? Nou, nee. Een magiër is geen genezer, en een genezer is geen magiër. Daar zit verschil in …

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

waterpomp

Zoek je de korte (spoilervrije) samenvatting van het verhaal? Kijk dan even hier: Verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s