Oragayn deel 19

Natuurlijk staat er ook deze donderdag weer vers leesvoer op het menu. Hoewel Aaron in goede handen is, wil dat niet zeggen dat hij het gemakkelijk heeft. William ontdekt ondertussen dat de magiër niet alleen magiër is, en Vesaljev komt een bekende tegen als hij gaat eten.

Struin lekker mee door de paleistuinen, maar neem wel een paraplu mee – het regent …

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

nat hout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s