Oragayn deel 20

Het was even een paar dagen langer wachten, want maandag was ik ziek en gisteren voelde ik me nog steeds niet helemaal fantastisch (zacht uitgedrukt) dus deel 20 is wat vertraagd, maar – hier is ie dan! Deel 20 van Oragayn. Hiermee begint hoofdstuk 7 alweer. Het voordeel van deze kleine vertraging is natuurlijk dat je morgen al verder kunt lezen in deel 21 😉

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

bel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s