Oragayn deel 21

Dit is zo’n deel waarbij ik niet te veel ga zeggen. Dat is niet nodig, dit spreekt voor zich 😉 We zijn nog steeds in de ovve, waar het verleden van Rymus constant door zijn hoofd speelt. Het opvanghuis is … niet de meest gezellige plek die je je kunt voorstellen. En hoe eenvoudig is het om er de man te vinden die de Garde zoekt?

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

villa-3237114_1920

Van dit deel staat een fragment in een blogpost op hebban: Vertel niet waar het over gaat – of wel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s