Oragayn deel 23

De Gardeleden zijn er natuurlijk al wel achter dat Aaron niet bijzonder goed is in het strikt opvolgen van bevelen, maar misschien is het toch maar goed dat hij is meegegaan. De ovve verbergt meer dan alleen misselijkmakende misstanden …

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

oude deur

Voor het eerst hier? Neem hier dan eens een kijkje, dan kun je ook een korte beschrijving (spoilervrij) van dit verhaal lezen: Verhalen (high-fantasy)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s