Oragayn deel 29 – op naar volgend jaar!

Is dit toeval? Enkele hoofdpersonen uit dit verhaal zouden zeggen: toeval bestaat niet. Maar in dit verhaal, in dit deel, komt het Wendefeest voorbij. Het Fréyutaanse nieuwjaarsfeest! Perfect om op oudjaarsdag te delen, toch!

Lees hier deel 29 van Oragayn.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

open-fire-3879031_1920

Doe voorzichtig met vuurwerk, en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s