Oragayn deel 30

Bedenktijd krijgen Gardeleden niet voor niets, maar het kan uitermate frustrerend zijn om verplicht te niksen. En hoe eenvoudig is het om een relatie te onderhouden als je steeds weg moet? Toch is de beslissing voor sommigen eenvoudig: je doet wat je kunt om iemand te helpen, ook al is de missie nog zo onzeker.

Lees hier alweer het 30e deel van Oragayn.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

apple-3855283_1920

Liever een kort verhaal? Kijk dan eens bij Korte verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s