Oragayn deel 32

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuw deel van Oragayn online! Terwijl ik volop bezig ben met de laatste kreukels uit de tekst glad te strijken, upload ik ook gewoon het nieuwe deel.

Mocht je nou denken: hé, dat leest niet lekker! – dan is dit je kans om het nog te zeggen. Voordat Oragayn een (e-)boek wordt, gaat het nog naar de redactie. (Tsja, ik ben ook maar een mens, het kan zijn dat er nog foutjes in staan. Die halen we er dan alsnog uit.)

Maar voor nu: heel veel leesplezier met deel 32!

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.