Oragayn deel 31

Natuurlijk staat deze maandagochtend weer een nieuw deel van Oragayn online! Dat het niet altijd even gemakkelijk is om deel uit te maken van de elite van de Fréyutaanse krijgsmacht, blijkt maar weer … Héléna heeft zo haar moeilijkheden, en Vesaljev heeft juist zijn twijfels bij de woorden die uit Williams mond komen.

Lees lekker verder in het elfde hoofdstuk van deze heerlijke roman.

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

tee-419319_1920

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s