Oragayn deel 37

Het verhaal gaat richting het einde toe! Dit deel laat je op het puntje van je stoel zitten. Een van de groepsleden is meegesleurd. Kan de rest wel iets doen, of is een reddingsactie een te groot risico? En hoe vind je een jager die geen spoor achterlaat, terwijl er niet zo veel tijd is?

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Liever een kort verhaal? Die vind je hier: Korte verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s