Kándha & Oragayn deel 38

Het is weer tijd om te gaan duimen: Kándha ga ik vandaag opsturen… Het zweet breekt me al uit als ik eraan denk, want het verhaal is écht goed. Ik hou ervan om de proef op de som te nemen, en voor Kándha heb ik dat gedaan. Door het zowel door “die hard” fantasy fans te laten lezen, als door mensen die doorgaans helemaal geen fantasy lezen – en het werkt. Het verhaal staat; niet als een huis, maar als een stevig fort.

Nu moet het de wijde wereld in. Nou ja, de kleine wijde wereld, want zoveel uitgevers zijn er niet die fantasyboeken in boekhandels weten te krijgen 😉 Ik leg de lat dus hoog voor Kándha; en waar ik het heen stuur, daar hebben ze ook een hele hoge lat. Kan dit manuscript daar overheen springen?

Volgens mij wel. Kom hier met die lat: dit manuscript zet er de tanden in en vreet dat ding op … 😉

Ondertussen kunnen jullie in elk geval genieten van deel 38 van Oragayn! Ben jij al helemaal bij? Zo niet, kijk dan even bij “Verhalen (romans)” – daar kun je de eerdere delen downloaden. Zo ja, dan vind je hieronder deel 38!

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.