De Schrijvershel – en de vervolgdelen van Oragayn

Ik ben in de schrijvershel beland. Nou ja, nog niet helemaal ik bevind me zo ongeveer in het vagevuur. Kennelijk heb ik de afgelopen tijd iets té enthousiast achter toetsenbord, muis en mobiel gezeten, waardoor mijn hand en pols (voornamelijk rechts, bij vlagen ook links) me nu geregeld toe gillen “hou op!”.

Afijn. Dat doet pijn. En dat is niet fijn. Dus.

Omdat ik graag voorkom dat ik straks helemaal de pineut ben (wat ik al half ben), ben ik op dit moment bar weinig achter mijn laptop of mobiel te vinden. Zelfs niet veel met pen en papier. En dat terwijl ik weet hoe ik verder wil schrijven aan Prensa … dit is voor mij een schrijvershel dus.

Ik ga dus ook minder tijd besteden aan het online zetten van Oragayn. (Dit berichtje typen voel ik zelfs al.) Dat betekent dat ik wél gewoon iedere donderdag en maandag (het zijn niet veel delen meer) de stukken online plaats, maar ik zal er geen berichtje meer over in de blog zetten. Zoek je Oragayn, kijk dan hier:

https://ninjapaap.wordpress.com/verhalen/

Daar vind je alle delen van Oragayn, dus ook de laatste delen die nu nog online komen. Inclusief de delen van vandaag.

(En vergeet niet dat 15 maart de gratis versie offline gaat. Dus lees ‘m nu nog!)

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.