Oragayn is compleet!

Update! Let op: de gratis pdf-versie van Oragayn is niet langer beschikbaar. Op 19 juli 2019 wordt de roman gepubliceerd als e-book en paperback. Bestel ‘m bij je lokale boekhandel of online (en dat kan vaak ook bij je lokale boekhandel!). Zodra er kan worden besteld, laat ik dat ook op deze website weten.

Lees jij graag Oragayn in pdf? Dan heb ik een leuk nieuwtje. Het verhaal staat nu in z’n geheel online, per hoofdstuk als pdf te downloaden.

Heel veel leesplezier, en als je me wilt laten weten wat je ervan vond, dan kan dat natuurlijk! (Via deze website of via Facebook )

Komende tijd zal ik vooral bezig zijn met zo min mogelijk achter laptop en mobiel zitten (ik heb nog geen ontsteking, maar mijn handen zijn wel overbelast). Voor een auteur die ook nog eens een thuisstudie doet is dat tamelijk moeilijk (ik erger me rot maar het is niet anders). Hopelijk komen mijn handen snel tot rust en kan ik daarna weer rustig aan verder met schrijven, want ik wil natuurlijk dolgraag doorgaan met het schrijven van mijn verhalen!

Je vindt Oragayn hier: https://ninjapaap.wordpress.com/verhalen/

En houd deze website in de gaten! Ik zal regelmatig nieuwe korte verhalen online zetten. 15 maart gaat Oragayn dan wel offline, maar de korte verhalen blijven staan! En deze zomer kun je Oragayn natuurlijk als “echt” boek kopen – e-book of paperback!