Heel rustig aan …

Ik kan weer heel rustig aan een beetje achter de laptop. Omdat ik niet meteen te veel wil typen, ben ik vandaag eens begonnen met doorlezen wat ik al had van mijn laatste paragraaf (in manuscript Prensa) en daarna ben ik even met kroontjespen verder gaan schrijven. Het fijne aan een kroontjespen is natuurlijk dat het heerlijk over het papier vloeit, zonder dat je druk hoeft uit te oefenen.

Verder doe ik het nog steeds kalm aan. Vandaag heb ik dus een stukje aan schrijven gedaan, ik denk dat ik morgen even wat aan studie doe. En ook even afwachten hoe mijn hand/pols morgen voelen; als het weer zeer gaat doen, was dit te veel. Daar zal ik ook goed op moeten letten.

Het goede nieuws is natuurlijk dat het iets beter gaat! Er is vooruitgang. En dat is mooi! Nu snel alles weer afsluiten, een kop koffie pakken en een boek lezen …