Wat doe je als je boek af is?

Oragayn is nu af, natuurlijk! De laatste voorbereidingen voor de publicatie zijn in volle gang. Je kunt al bestellen. Dus wat doe ik ondertussen? Nou, ik ben onder andere bezig met schaven aan het verhaal dat ná Oragayn speelt: Galavina. Dat verhaal is namelijk ook al af (jazeker!) en nu ben ik bezig met zoveel mogelijk slordigheden en kromme zinnen eruit halen. Dat duurt wel even, want ik doe rustig aan 😉

Voor de liefhebbers deel ik vandaag een fragment van Galavina. Want wat doe je als je boek af is? Werken aan het volgende! 😛

Fragment (ongeredigeerd) uit “Galavina”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s