Gedichten? Die kunnen er nu ook bij!

Gisteren kreeg ik een idee voor een gedicht, vanochtend heb ik dat maar eens op papier (nou ja, digitaal papier) gezet. En waar laat ik dat dan? Precies – hier! Ik had hier nog geen enkel gedicht staan!

Ik heb meteen een afdeling “gedichten” toegevoegd aan deze website. Momenteel staat daar dus alleen die ene die ik vanochtend schreef. Er komt vast meer bij 😉 Ben je nieuwsgierig? Kijk dan hier: https://ninjapaap.wordpress.com/gedichten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s