Boekpresentatie Oragayn – 19 juli!

Er komt een boekpresentatie aan! Op 19 juli 2019 om 19.00 uur kan iedereen langskomen om de eerste exemplaren van Oragayn te komen bekijken (en kopen natuurlijk!). Een boek en een borrel dus!

Waar? In The Read Shop in Naaldwijk, de boekwinkel aan het Wilhelminaplein.

Wordt het gezellig? Natuurlijk! Er zijn boeken, er is een hapje en een drankje, ik vertel heel kort iets (ik wil niemand vervelen met een ellenlange speech) én er zijn goodiebags voor iedereen die Oragayn koopt op die avond! (Op = op, maar ik heb er wel een aantal 😉 )

Oh! En natuurlijk ook nog een winactie. Koop je Oragayn op 19 juli bij The Read Shop in Naaldwijk, dan doe je mee met de actie om een bijzonder mooi boekenpakket* te winnen met boeken voor het hele gezin. Begin je vakantie met boeken!

Zie ik je daar?

Je kunt op Facebook aangeven of je ook komt (niet verplicht, je kunt ook gewoon binnenlopen 😀 ): https://www.facebook.com/events/633139857191707/

Vergeten waar het verhaal ook alweer over ging? Hieronder vind je de flaptekst nog een keer:

Op zijn zestiende vluchtte Rymus van huis en ging het leger in. Nu is hij sergeant in de Koninklijke Garde, een elitekorps dat misdaden onderzoekt en bescherming biedt. Hij denkt nauwelijks terug aan zijn verleden, totdat zijn ouders ineens voor zijn neus staan. Als hij hoort dat ze zijn hulp nodig hebben, beseft hij één ding: ze zijn wanhopig.

Wat begint met een eenvoudige aangifte, verandert in een netelige zaak vol ethische dilemma’s en onverwachte ontwikkelingen.

Kan Rymus zijn ouders helpen? Of blijkt het verleden te sterk voor hem?

Oragayn is een meeslepende roman over de zoektocht naar veiligheid en vrijheid – en de prijs die daarvoor moet worden betaald.


*Koop je op 19 juli bij de boekpresentatie een exemplaar van Oragayn, dan krijg je sowieso een goodiebag én je maakt kans op een wel héél bijzonder boekenpakket: 5 boeken, met daarin een gesigneerde Ursula Visser en een gesigneerde Nicci French! Kijk eens hoe mooi 😀

Zie ik je in The Read Shop komende vrijdagavond?

Een gedachte over “Boekpresentatie Oragayn – 19 juli!

Reacties zijn gesloten.