Nieuw kort verhaaltje toegevoegd

Check snel de korte verhalen hier op deze website! Ik heb weer eens iets geinigs toegevoegd. In het verleden schreef ik heel graag mee met “doedels”, dat zijn korte verhaaltjes die je schrijft naar aanleiding van een kleine opdracht.

Mocht je zelf een opdrachtje hebben, á la “je komt thuis en vindt een levende tuinkabouter op je tafel” of “je stapt de bus in en ineens zie je geen kleuren meer” of iets normalers of juist nog gekkers – roept u maar hoor 😉 Ik vind het héél erg leuk om met zulke dingen te werken en er iets van te maken, binnen die 500 woorden!

Maar kijk gerust even hier: https://ninjapaap.wordpress.com/korte-verhalen/ want daar vind je de “doedel” die ik vandaag heb geüpload!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s