Ik sta in de krant!

Het was best spannend: een journaliste die bij me thuis kwam en me interviewde. Nou ben ik wel eerder geïnterviewd, dus ik wist een klein beetje wat ik kon verwachten, maar toch was het weer een hele nieuwe ervaring! En dan komt het artikel online …

Ik ben er érg blij mee! Het is een leuk artikel om te lezen en de foto’s zijn prachtig 😀 Wil jij het zelf lezen? Kijk dan hier: https://indebuurt.nl/westland/westlanders/westlander-van-de-week/ninjas-eerste-roman-ligt-in-de-boekhandel-tijdens-het-schrijven-ben-ik-even-helemaal-weg~63798/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s