Recensie Bookstamel

Eerder kon je al het interview lezen met Bookstamel, maar nu staat ook de recensie online! Ik zag ‘m voorbijkomen toen ik vanochtend de laptop opstartte en op internet rondkeek. Zenuwachtig als altijd (wat als het boek tegenviel! wat als het boek níét tegenviel!) opende ik de recensie …

Wat ik enorm leuk vind om te lezen, is dat Melanie (die de recensie schreef) zelf aangeeft dat ze eerst dacht dat Oragayn geen boek voor haar zou zijn. Hoe herkenbaar!

Ik heb dat ook heel vaak bij boeken in het fantasy of science-fiction-segment. Dat klinkt raar, voor een fantasy-auteur. Bij mij komt dat doordat ik te vaak teleurgesteld werd (boeken waar “roman” op staat en die full-blown YA blijken te zijn, boeken die ik gewoon écht heel erg saai vind, boeken die langdraaaadig zijn… enfin). Ik weet niet waarom andere mensen vaak al afhaken bij het label “fantasy”, maar – ik begrijp het. 😉 Echt waar. Ik neem het niemand kwalijk.

Ben jij echter aan het twijfelen? Heb jij het idee “ik denk niet dat het iets is, maar misschien is het toch wel een beetje leuk”? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar deze recensie 😉 Lees ‘m hier:

http://bookstamel.com/2019/09/19/recensie-ninja-paap/