Teaser Prensa

Momenteel werk ik aan twee manuscripten. Ik ga met een stofkam door Galavina (het tweede los leesbare boek, speelt na Oragayn) en ik ben bezig met schrijven aan Prensa.

Prensa is niet los te lezen. Dat is onderdeel van de Sireyla-serie, het derde boek daarvan. (Sireyla betekent Reiziger. Dat is een term die in Oragayn terloops al een keer voorbij komt …) Ik zou dolgraag zien dat al mijn boeken worden uitgegeven natuurlijk, zodat jullie uiteindelijk alle loss verhalen én de serie kunnen lezen!

Tot het zover is, kan ik jullie slechts piepkleine stukjes laten lezen. Vandaag een teaser uit Prensa. Een klein stukje, ongeredigeerd. Het is nooit helemaal zeker dat iets uit een manuscript ook daadwerkelijk in het uiteindelijke boek terecht komt – er gaan nog een aantal redactierondes overheen – maar toch deel ik graag teasers. Zo kun je een beetje zien wat ik doe. Dus, hier komt-ie:

2 gedachten over “Teaser Prensa

Reacties zijn gesloten.