Komende maandag gaat de nov/dec winactie van start!

Misschien heb je het al op Facebook gelezen: komende maandag gaat de nieuwe winactie van start. Nu weet ik dat er ook mensen zijn die géén Facebook hebben. Omdat ik ook niet zou willen meemaken dat die dan nooit aan winacties mee kunnen doen, zal ik ervoor zorgen dat je ook mee kunt doen via deze website 😉 Uiteraard! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch 😀

Wat kun je winnen? Nou, in elk geval zal ik drie keer een quotekaartje weggeven. Een van de drie winnaars zal bovendien een prachtige boekenlegger krijgen! (En hij is echt heel mooi, vind je niet?)

Om je al een beetje lekker te maken, kun je hieronder de foto’s vinden. Lees aanstaande maandag hoe je mee kunt doen! (En of er nog meer te winnen valt 😉 ).

De 3 quotekaartjes, met daarop de volgende quotes uit mijn eigen boek (Oragayn): 
– “We gaan door. Gardeleden stoppen niet.”
– “Waarom doet u de moeite?” / “Omdat niemand dat voor mijn vader deed. En tussen niemand en iemand zit slechts één persoon verschil.”
– “Misschien kan ik het niet. Van de fles afblijven, bedoel ik.” / “Misschien kun je het wel.”

De boekenlegger die je kunt winnen. Helemaal in de stijl van Oragayn!