Oragayn in goed gezelschap

Gisteren werd er op Hebban een prachtige recensie geplaatst bij Oragayn. Ik heb daar wel even bij zitten glunderen natuurlijk, want dat kón gewoon niet anders. Een tipje van de sluier:

Oude tijden lijken zich met de nieuwe tijden in te laten, dit omdat de auteur moderne thema’s subtiel met het genre weet te verweven.

Saskia Boree – SJM Schrijft / Op hebban.nl

De hele recensie vind je hier: https://www.hebban.nl/recensie/saskia-boree-sjm-schrijft-over-oragayn

Maar dat is niet het enige. Hebban werkt met een ranking. Wordt er veel over een boek gepraat, dan stijgt dat boek in de ranking. Vanochtend besloot ik eens te gaan kijken waar Oragayn nu ongeveer staat. En kijk eens wat een mooi gezelschap! In de categorie Science Fiction & Fantasy staat Oragayn – op dit moment – op plekje 4!

Hebban overzicht 30 oktober 2019

Die ranking is dynamisch, dat verschuift vast binnenkort wel weer. Maar op dit moment geniet ik hier toch eens even van hoor!

En ja, ondertussen werk ik keihard aan mijn tweede boek: Galavina. De redactrice heb ik al gesproken, dus dat gaat helemaal goed komen. Ook Galavina zal los leesbaar zijn, maar heb je Oragayn gelezen, dan zul je wel een aantal personages herkennen. Ik geniet van het werken aan dit tweede verhaal en ik hoop dat er, terwijl ik daaraan werk, nog veel meer lezers kennis zullen maken met mijn eerste boek!


Heb jij Oragayn nog niet gelezen? Check de achterflaptekst op hebban, of zoek het boek op bij kobo.com – daar kun je ook een flink stuk als inkijkexemplaar lezen.

(Mocht je de paperback willen kopen, vraag dan in je lokale boekwinkel of zoek Oragayn op Libris.nl).