Dwaalvuur cover teaser & nieuws

Het gaat een avontuur worden, hoor … Ik ga Dwaalvuur uitbrengen als e-book(je)! Het verhaal is kort, maar erg leuk om te lezen. Heel geschikt om op je mobiel of e-reader even tussendoor iets te lezen te hebben.

Ik heb zelf nog nooit een e-book voor publicatie gemaakt, dus ik moet uitvinden hoe dat werkt, hoe ik dat ga doen en wat ik ermee wil. Nu ken ik gelukkig veel mensen die vaker met dit bijltje hebben gehakt, dus als ik er niet uitkom, kan ik hulptroepen inschakelen 😉

Dwaalvuur is dan wel kort, maar het is echt te lang om als pdf op mijn website te plaatsen. Dat leest niet prettig. Ik ga er dus nog wat tijd in steken – de redactie moet nog worden doorgevoerd, ik moet er nog een epub van maken, máár: ik heb al een cover! Hieronder een teaser daarvan. Binnenkort natuurlijk de echte cover reveal!

Dwaalvuur is een verhaal voor bijna alle leeftijden. Eenvoudig leesvoer, geschreven met het idee dat het ook heel goed leesbaar moest zijn voor mensen die dolgraag willen lezen, maar een heel boek echt te veel vinden. No nonsense, gewoon geinig en leuk. Meer niet! En meer heb je ook niet altijd nodig 😀

Oh, ja. En het is high-fantasy die helemaal op zichzelf staat. Een echt mini-avontuur dus!

Cover teaser van Dwaalvuur