Galavina update!

Woohoo! Gisteren schaafde ik aan het laatste stukje van Galavina. De teller is blijven hangen op bijna 95.000 woorden (ongeveer 250 pagina’s A4 – in boekvorm zal dat iets meer zijn qua pagina’s). Een stukje dunner dan Oragayn. Dat betekent dat ik er helemaal klaar voor ben om het manuscript naar de redactrice te sturen!

Februari staat gepland voor die redactie. Tot die tijd heb ik dus een soort Galavina-vakantie 😉

Heb jij Oragayn al gelezen en ben je nieuwsgierig naar het volgende boek? Of heb je nog niets van me gelezen? Dat kan allebei! Ook Galavina is prima los te lezen.

Je zult nog wel even geduld moeten hebben, want na de redactie moet ik diezelfde redactie natuurlijk weer verwerken, dus voorlopig is het boek er nog niet – maar dat het een mooi verhaal is, dát kan ik wel verklappen! In Galavina – vrij vertaald betekent dat “Erfenis” of “Nalatenschap” – spelen Héléna (een Gardelid) en Alex (een jonge weerwolf) de hoofdrollen. Ook dit is weer een roman: een verhaal over verlies, geheimhouding en de mentale kracht die nodig is voor goed leiderschap.

Heb jij er al zin in? Ik wel! 😀

(Afbeelding: Pixabay)