Redactie van Galavina

Maandag is het zover. Dan gaat de redactrice aan de slag met het redigeren van Galavina. Ik ben niet zenuwachtig hoor! WELNEEEEEEE!

Ahum. Goed. Misschien een beetje dan 😉 Het blijft immers toch spannend als er iemand anders naar je tekst gaat kijken. Er zijn al enkele lezers door de tekst heen gegaan, dus de redactrice is niet de eerste die dit verhaal leest.

Waarom dan toch dat kleine beetje nervositeit? Heb ik geen vertrouwen in mijn tekst? Uiteraard wel! Galavina is een verhaal over Gardeleden, weerwolven, en omgaan met verlies. Ik ben dol op deze roman, want het verhaal heeft een ingetogen kracht die voor een unieke fantasybeleving zorgt. En de redactrice gaat mij helpen om het nóg mooier te maken! Dat is leuk en spannend en gaaf en bijzonder, allemaal tegelijk!

Ik kijk ernaar uit om de tekst weer terug te krijgen en die laatste rimpelingen weg te werken. Dat is altijd zo leuk om te doen!

Heb jij nog niets van me gelezen? Kijk voor publicaties en gratis leesvoer hier: https://ninjapaap.wordpress.com/publicaties/ – daar vind je alles om je leeshonger te bevredigen 😉