Dwaalvuur krijgt een vervolg!

Vandaag heb ik een begin gemaakt met het vervolg op Dwaalvuur! Een nieuw verhaal beginnen is altijd spannend. Dit vervolg zal dezelfde opzet krijgen als Dwaalvuur, met steeds korte hoofdstukken die je dolgraag verder wilt lezen 😉

Het is natuurlijk super als je Dwaalvuur al gelezen hebt, maar dit verhaal kun je – jawel – straks ook los lezen! Lekker toch 😀 Ik hou daar zelf wel van, van die verhalen die bij elkaar horen en toch op zichzelf kunnen staan. Zo kun je tenminste eens iets uitproberen zonder meteen aan een serie vast te zitten.

De titel heb ik al: Aardeslang.

Gekke titel? Geen zorgen, als je het verhaal leest, ga je natuurlijk begrijpen waarom het zo heet!

Heb jij al zin in het volgende avontuur van Akiran?

Mocht je nou Dwaalvuur volkomen gemist hebben, kijk dan eens hier: https://ninjapaap.wordpress.com/publicaties/