30 minuten schrijven per keer

Kun je een boek schrijven door steeds slechts 30 minuten per keer achter je laptop te zitten? Ja, dat kan. Ik moet wel. Kennelijk ben ik de afgelopen maanden toch zonder het te merken weer over een grens heengegaan, waardoor ik nu een lichte rsi-terugval heb.

Ik werk weer netjes met de kookwekker ernaast. Steeds max. 30 minuten en dan ook écht weer de laptop uit. Meerdere keren per dag is geen probleem, maar te lang achtereen zorgt wel voor problemen.

Dat betekent dus ook dat ik minder tijd op social media (en mijn website) doorbreng, want mijn tijd is wel degelijk weer wat schaarser geworden nu. Het goede nieuws: mijn schrijfwerk, mijn vertaalwerk en alles wat daarmee samenhangt gaat gewoon door. Deadlines haal ik. Minder goed nieuws: ik zal minder online rondhangen, iets minder berichten posten.

Maar er komt echt wel een nieuw verhaal aan hoor, maak je geen zorgen 😉 Ik kan niet zonder het schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s