Marrah – cover onthulling!

Een van de personages uit Oragayn krijgt zijn eigen verhaal: Marrah. Wat dat betekent, dat kom je natuurlijk te weten als je het verhaal leest! Omdat ik enthousiaste reacties kreeg op het idee om een (kort) verhaal in de wereld van Fréyutan te schrijven, ben ik meteen aan de slag gegaan.

Daar moet ik bij zeggen: een deel van dit verhaal borrelt al jaren in mijn hoofd, dus het komt niet helemaal uit het niets, maar toch!

Marrah is (natuurlijk!) los te lezen. In het verhaal krijgt William van Assizië opdracht om samen te werken met een officier uit de Mijnlanden. Samen gaan ze achter een misdadiger aan – maar die blijft hen steeds een stap voor.

Marrah is een korte fantasythriller die je in één ruk uit wilt lezen. Let wel: “kort” vergeleken bij Oragayn is toch wel iets meer dan een paar pagina’s hoor… Een e-book exclusive! En omdat de reacties zo positief waren op het idee, zal ik deze gratis beschikbaar stellen! Ik ben nog druk aan het schrijven, maar je kunt dit verhaal binnenkort verwachten.

Waar je niet langer op hoeft te wachten, is de cover! Kijk jij er al naar uit om dit verhaal te lezen?

De cover van Marrah – binnenkort verkrijgbaar!

Wil je op de hoogte blijven? Houd dan deze website en/of mijn Facebookpagina in de gaten. Zodra er meer nieuws is rondom dit verhaal of een van mijn andere verhalen, laat ik het weten!